Vendela matchvinnare för Älvsbyns andralag

15 JUN 2014
Skrivet av :
Vendela Olofsson blev segerskytt när Älvsbyn 2 vann över Munksund. FOTO: FACEBOOK

Vendela Olofsson blev segerskytt när Älvsbyn 2 vann över Munksund. FOTO: FACEBOOK

Vendela Olofsson blev matchvinnare när Älvsbyns andralag besegrade Munksund med 2-1 (1-1) hemma på Älvåkra under lördagen. Det innebar lagets andra seger för säsongen i division fyra södra.

Matchen blev lite annorlunda. Munksund saknade ett stort antal spelare. Därför gick domaren Eje Larsson med på att lagen endast skulle spela med nio utespelare och en målvakt. Detta förorsakade förstås en del taktiska omdispositioner i sista stund. Kanske var det också orsaken till att Älvsbyns första halvlek inte gick riktigt som det var tänkt.

– Jag vet inte varför det blir så när vi spelar mot Munksund men första halvlek kändes minst sagt inte bra trots ett ledningsmål för vår del, skriver Gabriella Grahn, assisterande tränare på sin blogg…

 

Älvsbyns mål i första halvlek gjordes av Sanna Sandström redan i den sjätte minuten. Men den ledningen fick hemmalaget bara behålla i fem minuter då Karin Wiksten kvitterade för Munksund.

Efter paus spelade Älvsbyn upp sig. Segermålet satte Vendela Olofsson snyggt i matchminut 70.

– I andra halvlek är vi något bättre på alla punkter som vi pratade om. Trots det var långt ifrån vad truppen kan prestera. Lyckligtvis slog Vendela en fin boll in i mål..och matchens tre poäng fick stanna i Älvsbyn, summerar Gabriella.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.