Två mål av Salat räckte inte till poäng

01 JUN 2014
Skrivet av :
Mohammad Moktar Salat.

Mohammad Moktar Salat.

Mohammad Moktar Salat gjorde två mål för Älvsbyns andralag i hemmamatchen mot Rosvik. Men det gav tyvärr inga poäng. Gästerna vann med 2-5 (1-2). Stor matchvinnare i Rosvik, med fyra mål, blev Jens Svanberg.

Älvsbyn fick en chockstart. Rosvik gjorde två snabba mål i den 15:e och 16:e matchminuten. Men hemmalaget och Mohammad Moktar Salat repade mod. Älvsbyns snabbfotade forward reducerade precis innan pausvilan och kvitterade 22 minuter in i andra halvlek. Då luktade det poäng.

Men Älvsbyn glömde av att bevaka Jens Svanberg som på egen hand avgjorde tillställningen med tre mål i slutet på matchen.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.