Två mål av Salat räckte inte till poäng

01 JUN 2014
Skrivet av :
Mohammad Moktar Salat.

Mohammad Moktar Salat.

Mohammad Moktar Salat gjorde två mål för Älvsbyns andralag i hemmamatchen mot Rosvik. Men det gav tyvärr inga poäng. Gästerna vann med 2-5 (1-2). Stor matchvinnare i Rosvik, med fyra mål, blev Jens Svanberg.

Älvsbyn fick en chockstart. Rosvik gjorde två snabba mål i den 15:e och 16:e matchminuten. Men hemmalaget och Mohammad Moktar Salat repade mod. Älvsbyns snabbfotade forward reducerade precis innan pausvilan och kvitterade 22 minuter in i andra halvlek. Då luktade det poäng.

Men Älvsbyn glömde av att bevaka Jens Svanberg som på egen hand avgjorde tillställningen med tre mål i slutet på matchen.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.