SM finalist hälsades välkommen hem

02 JUN 2014
Skrivet av :

När Moa Johansson, Älvsbyn mycket försenad anlände hem med tåget vid lunchtid på måndagen, hälsades hon välkommen hem av Dansdragets ordförande Sterling Nilsson, med blommor och presentkort. Hennes SM partner Linus Rönnebrand från Luleå hade redan på söndagskvällen tagit sig hem med flyg till Luleå.

20140602_smmoa_003

Välkommen hem Moa och grattis till SM silvret

Moa Johansson, Älvsbyn, och hennes kavaljer Linus Rönnebrand från Luleå Bugg och Swing dansade hem silver i bugg vid SM finalen i Borås på lördagen. – En fantastisk prestation, att efter mindre än ett halvår av träning tillhöra Sverige-eliten, det är stort och måste uppmärksammas av oss  säger Dansdragets ordförande Sterling Nilsson.

Förhoppningsvis kommer övriga Älvsbybor att få se SM paret dansa i Älvsbyn under veckan, där tid och plats kommer att meddelas senare.
Text och Foto: Dansdraget

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.