Sherzod Achilovs mål nära att räcka till tre poäng

24 JUN 2014
Skrivet av :
Sherzod Achilov gjorde mål för Älvsbyn 2 när laget spelade 1-1 borta mot IFK Arvidsjaur. FOTO: FACEBOOK

Sherzod Achilov gjorde mål för Älvsbyn 2 när laget spelade 1-1 borta mot IFK Arvidsjaur. FOTO: FACEBOOK

Sherzod Achilovs mål precis innan paus såg länge ut att räcka till seger för Älvsbyns andralag i bortamatchen mot IFK Arvidsjaur FK2. Men med sex minuter kvar kvitterade hemmalaget. Drabbningen slutade 1-1 (0-1).

Lagen möttes även i seriepremiären av division fem södra. Den gången blev det hela tio mål (!) när Älvsbyn vann hemma på Älvåkra med 7-3. Måndagskvällens match på Ringelvallen blev betydligt jämnare och målsnålare.

Resultatet innebär att Älvsbyns andralag parkerar på tio poäng i tabellen över sommaruppehållet som blir ovanligt långt. Nästa match väntar först den 5 augusti när ÄIF möter Infjrädens SK 2 på bortaplan.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.