Sherzod Achilovs mål nära att räcka till tre poäng

24 JUN 2014
Skrivet av :
Sherzod Achilov gjorde mål för Älvsbyn 2 när laget spelade 1-1 borta mot IFK Arvidsjaur. FOTO: FACEBOOK

Sherzod Achilov gjorde mål för Älvsbyn 2 när laget spelade 1-1 borta mot IFK Arvidsjaur. FOTO: FACEBOOK

Sherzod Achilovs mål precis innan paus såg länge ut att räcka till seger för Älvsbyns andralag i bortamatchen mot IFK Arvidsjaur FK2. Men med sex minuter kvar kvitterade hemmalaget. Drabbningen slutade 1-1 (0-1).

Lagen möttes även i seriepremiären av division fem södra. Den gången blev det hela tio mål (!) när Älvsbyn vann hemma på Älvåkra med 7-3. Måndagskvällens match på Ringelvallen blev betydligt jämnare och målsnålare.

Resultatet innebär att Älvsbyns andralag parkerar på tio poäng i tabellen över sommaruppehållet som blir ovanligt långt. Nästa match väntar först den 5 augusti när ÄIF möter Infjrädens SK 2 på bortaplan.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.