Salat tvåmålsskytt i segermatch

17 JUN 2014
Skrivet av :
Spelande tränaren Erik Norén ledde Älvsbyn 2 till seger bort mot ÖIF/HIF.

Spelande tränaren Erik Norén ledde Älvsbyn 2 till seger borta mot ÖIF/HIF.

Älvsbyns andralag tog en ny seger i division fem södra. Denna gång med 3-2 (3-0) borta mot Öjebyn/Hemmingsmark på måndagskvällen. Mohammad Moktar Salat blev tvåmålsskytt. Älvsbyns tredje mål gjordes av Elias Alber.

Älvsbyns samtliga mål kom under en period på lite drygt tolv minuter i mitten av första halvlek. Klockan hade nästan tickat fram till 16 minuter när Mohammad Moktar Salat gjorde matchens första mål. Fem minuter senare utökade samme Salat till 2-0. Matchen hade inte ens hunnit bli halvtimmen gammal när Alber satte 3-0.

Då såg tre-poängaren säker ut för Älvsbyn del. Men efter paus höll de grön-vita på att ställa till det. Öjebyn/Hemmingsmark gjorde två snabba mål i slutet av matchen. Då blev det lite nervdaller.

Spelande tränaren Erik Norén lyckades dock föra sina trupper till seger.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.