Salat matchhjälte när Älvsbyn II vann

10 JUN 2014
Skrivet av :

Mohammad-Moktar-Salat-utvald-300x120Mohammad Moktar Salat blev matchvinnare när Älvsbyns andralag vann borta mot SAIK/MSSK 2 med 2-1 (0-0) i division fem södra på söndagskvällen. Salat satte det avgörande målet med tolv minuter kvar att spela.

Elias Alber inledde målskyttet genom att göra Älvsbyns och matchens första mål.

Elias Alber inledde målskyttet genom att göra Älvsbyns och matchens första mål.

Efter en mållös första halvlek inledde Älvsbyns Elias Alber målskyttet i den 52:a minuten. Med kvarten kvar att spela kvitterade Jonas Vestlund.

Men Älvsbyn replikerade snabbt. Blott tre minuter senare gjorde Mohammad Moktar Salat 2-1. Det målet bleva matchavgörande. En skön seger för Älvsbyns andralag som efter premiärsegern hemma mot IFK Arvidsjaur hade fyra raka förluster.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.