Petter matchhjälte mot Hemmingsmark

19 JUN 2014
Skrivet av :
Petter Westerlund gjorde båda målen för Älvsbyn i matchen mot topplaget Hemmingsmark.

Petter Westerlund gjorde båda målen för Älvsbyn i matchen mot topplaget Hemmingsmark.

Älvsbyn vann den tuffa hemmamatchen mot Hemmingsmark med 2-0 (0-0). Matchvinnare blev Petter Westerlund som gjorde båda målen. I och med segern blandar sig Älvsbyn i toppstriden på allvar.

Hemmingsmark delade innan onsdagskvällen match på serieledningen tillsammans med IFK Arvidsjaur. Båda lagen stod på 16 poäng. Men nu kryper Älvsbyn närmare. Efter onsdagens segern ligger de grön-vita bara tre poäng efter…

Matchen mellan Älvsbyn och Hemmingsmark blev ett ställningskrig. Det dröjde länge innan matchen första mål kom. Den som spräckte nollan var Petter Westerlund i den 71:a minuten. Efter det hade gästerna några riktigt heta kvitteringschanser.

Men på stopptid avgjorde Petter definitivt tillställningen med sitt andra mål.

– Riktigt jävla skönt. Det var en tuff och hård match för oss men vi försvarade oss bra, säger Petter till Piteå-Tidningen.

I ett bra och hårt arbetande Älvsbyn ger vi extra plus till Petter och målvakten Anton Norén som gjorde några matchavgörande räddningar.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.