Nytt villainbrott – tjuven lämnade blodspår

19 JUN 2014
Skrivet av :

Ännu ett villainbrott har utförts i Älvsbyn. När ägaren kom hem sent på onsdagskvällen möttes han av en krossad fönsterruta samt flera sönderslagna saker och inventarier i huset. Dessutom var pengar och smycken stulna.

Larmet kom till polisen klockan 23:35 på onsdagen.

Polisen gjorde en platsundersökning och säkrade en hel del spår, bland annat blod och fingeravtryck.

Villainbrottet är det andra på kort tid i Älvsbyn. På tisdagskvällen utsattes även en villaägare på Västermalm för inbrottsförsök men mannen i huset jagade bort tjuven i strumplästen.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.