Näringslivsgalan i Älvsbyn – en efterlängtad repris

22 JUN 2014
Skrivet av :

Den 18 oktober är det dags. Då går succéevenemanget Älvsbyns näringslivsgala i efterlängtad repris. Hundratals företagare kommer att träffas under kvällen som bjuder på allt från mingel och god mat, till prisutdelning.

– Hittills har det bara varit positiv kritik. Det känns jättebra att så många uppskattar att vi gör den här galan, berättar Elisabeth Nordström, ordförande i Företagarna i Älvsbyn.

De senaste fyra åren har Företagarna i Älvsbyn, Lantbrukarnas Riksförbund, Älvsby Köpmannaförening och kommunen tillsammans arrangerat succéevenemanget Älvsbyns näringslivsgala. Hundratals företagare har tillsammans med sina respektive besökt galan varje år för att mingla, äta god mat och dansa.

Under kvällen presenteras även årets pristagare i kategorierna årets företagare, senior, rookie, ambassadör, hållbar utveckling och pärla.

ÄB Näringslivsgalan 1

Elisabeth Nordström, Företagarna i Älvsbyns ordförande.

Vill lyfta fram företagare

Bakom spakarna hittar man bland annat Elisabeth Nordström, ordförande i Företagarna i Älvsbyn, som tycker att det är viktigt att företagare får ett erkännande för sitt arbete.

– Många företagare jobbar och jobbar och kanske inte alls ser sin egen betydelse i hur viktiga dom är. Det här är ett sätt att lyfta fram företagarna och få dom att inse vilket bra arbete dom egentligen gör, berättar hon.

Likt de två senaste åren kommer galan att utspela sig på Hotell Storforsen. Något som har varit uppskattat bland gästerna, då man kunnat dela upp de olika programpunkterna på ett bättre sätt och inte ha allt på en och samma plats.

Om du planerar att gå på galan så tänk på att skaffa biljetter redan nu eftersom det har blivit slutsålt långt innan galan de senaste åren. Mer information finns att läsa på www.naringslivsgala.se

ÄB Näringslivsgalan 2

Ifjol var det illusionisten Peter Varg som underhöll publiken.

TEXT & FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.