Med Piteå Summer Games i sikte

26 JUN 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: Med ordinarie nattåg från Stockholm på torsdagsförmiddagen så fylldes järnvägsstationen i Älvsbyn av drygt 300 förväntansfulla deltagare som fick byta till buss mot slutmålet Piteå Summer Games under helgen och dess 25 års jubileum.


Detta tåg var bara en liten del av vad som komma skall under fredag-söndag då, närmare 16 000 spelare och ledare deltar spelen. På fredagen deltar alla i en parad genom centrala Piteå vid 20 tiden. Fler tåg går till Luleå för vidare transport med buss till Piteå. Även från Luleå Airport (Kallax) bussas det deltagare, så det är nog full rulle i Piteå i helgen under det 25:e Piteå Summer Games.

Vill du veta mer kolla in hemsidan här ! 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.