Kollaps för Älvsbyn

25 JUN 2014
Skrivet av :
Mats Lundström gjorde ett av Älvsbyns tröstmål. (Arkivbild)

Mats Lundström gjorde ett av Älvsbyns tröstmål. (Arkivbild)

Älvsbyn hade chansen att på allvar blanda sig i toppstriden genom en seger borta mot Piteå 2. Men istället drabbades laget av en fullständig kollaps. Förlust med 2-7 (0-5).

Inför tisdagskvällens drabbning hade Älvsbyn bara släppt in elva mål på åtta matcher. Därför kom raset mot Piteå 2 som en överraskning. Redan efter två minuter hade hemmalaget spräck nollan. Efter en kvart stod det 3-0. Nattsvart inledning av matchen för Älvsbyn som sedan aldrig orkade resa sig utan närmast blev paralyserade.

Efter den chockartade första halvleken spelade Älvsbyn något bättre efter paus. En föga tröst denna gång.

Förlusten innebär att ÄIF parkerar på 13 poäng under sommaruppehållet. En fullt okej våromgång. Synd bara att den avslutades med en riktig plump. Avståndet till Piteå och Arvidsjaur i tabelltoppen ökade också tll sex poäng.

Målskyttar för Älvsbyn var Mats Lundström och Tommy Öhman.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.