Förskolans dag på Timmersvansen

20 JUN 2014
Skrivet av :

Den 15 maj var det ingen vanlig dag för förskoleeleverna i Älvsbyn. Det var nämligen den dagen man firade förskolans dag. På Timmersvansens förskola firade alla fyra avdelningar dagen tillsammans ute på skolgården i det soliga och varma vädret.

– Vi firar hela huset tillsammans. Många av barnen har syskon på de andra avdelningarna, så det brukar alltid vara uppskattat bland barnen att få vara tillsammans med dom, berättar Lena Gran, fröken på Timmersvansen.

Morgonen började med att hissa flaggan och sjunga en sång om förskolans dag. Efteråt bjöd barnen på teater. Dagens uppträdande handlade om Lilla Rödluvan. Efteråt delades barnen in i mindre grupper. På tur väntade nämligen fem roliga aktiviteter, blåsa såpbubblor, lyssna på en saga om en stackars ekorre, leka med balonger, cykla runt en bana och plocka saker i skogen för att sedan jämföra dom.

TEXT & FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.