Den blomstertid nu kommer..

11 JUN 2014
Skrivet av :

– Det är ett tråkigt  besked jag måste lämna er i dag, nu får ni inte gå i skola under hela sommaren och så skall ni få en läxa inledde rektor Anders Nilsson sitt tal till eleverna. Detta inte helt utan en hel del kommentarer från barnen sida.


Skoldagen för barnen på Parkskolan och Knut Lundmarkskolan började i Älvsby Kyrka vid halv nio denna skolavslutningsdag, med sång, glädje som kantade hela högtiden med rektorerna Anders Nilsson från Parkskolan, Ulrik Bylander från Knut Lundmarkskolan och komminister Yvonne Nordqvist som ledde avslutningen.

Efter högtiden träffades alla ute på kyrkmalmen och tog avsked för sommaren av varann.

För de äldre skoleleverna hölls avslutningen samtidigt på Forum, där man efteråt samlades ute på gräsytorna vid Forum.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.