Datorer och telefoner byte vid villainbrott

18 JUN 2014
Skrivet av :

En villa i centrala Älvsbyn utsattes för inbrott under kvällen eller natten till onsdag. Tjuven/tjuvarna tog sig in i huset genom att krossa en ruta. Stölden upptäcktes på onsdagsmorgonen när villaägarna kom hem.

Gärningsmännen stal diverse teknikprylar som datorer och telefoner. Polisen uppmanar personer som sett eller hört någonting som kan sättas i samband med brottet att höra av sig på telefonnummer 114 14.

Under onsdagsförmiddagen gjordes en platsundersökning.

Ett inbrottsförsök gjordes även mot en annan villa på tisdagskvällen. Men tjuvarna jagades bort av husägaren. Läs mer här…

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.