Datorer och telefoner byte vid villainbrott

18 JUN 2014
Skrivet av :

En villa i centrala Älvsbyn utsattes för inbrott under kvällen eller natten till onsdag. Tjuven/tjuvarna tog sig in i huset genom att krossa en ruta. Stölden upptäcktes på onsdagsmorgonen när villaägarna kom hem.

Gärningsmännen stal diverse teknikprylar som datorer och telefoner. Polisen uppmanar personer som sett eller hört någonting som kan sättas i samband med brottet att höra av sig på telefonnummer 114 14.

Under onsdagsförmiddagen gjordes en platsundersökning.

Ett inbrottsförsök gjordes även mot en annan villa på tisdagskvällen. Men tjuvarna jagades bort av husägaren. Läs mer här…

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.