Älvsbybor hyllade SM dansare

05 JUN 2014
Skrivet av :

På onsdagskvällen fick Älvsbyborna se silvermedaljörerna på Svenska Mästerskapen 2014 i Bugg för Juniorer live. Detta lockade drygt 100 talet Älvsbybor till att se Linus Rönnebrand från Luleå Bugg och Swing och Moa Johansson från Dansdraget dansa.

Det kommit ett drygt 100 tal Älvsbybor till Café Storgatan som kunde sitta och njuta av en varm och skön försommarkväll, fika eller äta något gott och samtidigt se Linus Rönnebrand från Luleå Bugg och Swing och Moa Johansson från Dansdraget dansa både långsam och snabb Bugg samt fartig Boogie Boogie. Flera i publiken var grymt imponerade och blev nästan trött och andfådd av att bara se på de fartfyllda snabba dansstegen.

Innan Linus och Moa fick gå hem så blev det även ett extranummer för de gäster som kommit sent. Det blev först en snabb bugg och sen bjöd Linus och Moa upp folk i publiken som fick känna på dansmattan och hur det känns att dansa med en silvermedaljör.

Text och Foto: Maria Engström/Dansdraget

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.