Wilma målskytt när ÄIF:S andralag tog första poängen borta mot MSSK

12 MAJ 2014
Wilma Karlson blev målskytt när Älvsbyns andralag spelade 1-1 borta mot MSSK i division fyra södra. FOTO: FACEBOOK

Wilma Karlsson blev målskytt och räddade en poäng när Älvsbyns andralag spelade 1-1 borta mot Munksund/Skuthamn på lördagen. Hennes kvittering kom 19 minuter in i andra halvlek.

Annars var det hemmalaget MSSK som chockstartade och tog ledningen genom Karin Wiksten redan i den sjätte matchminuten. Men ju längre matchen led desto mer tog Älvsbyn över spelet.

I den 64:e minuten kvitterade Wilma rättvist. Älvsbyn var snubblande nära att sno åt sig alla tre poängen.

Tjejerna gör en bra match om än det inte var den typen av fotboll som vi vill spela. Med tanke på bollinnehavet och antalet chanser som vi hade så skulle vi ha vunnit. Det som vi tar med oss idag är viljan. Idag ville vi vinna, vi ville ha boll vilket var det jag ville se i dag med tanke på förra matchen. Allt det andra kan man jobba på” skriver assistrande tränaren Gabriella Grahn i sin blogg.

Komplett matchinformation hittar du här…