Motorsågsmassaker på björk i Arnemark

12 MAJ 2014
Skrivet av :
FOTO: FACEBOOK och sidan Arnemark Just Nu

FOTO: FACEBOOK och sidan Arnemark Just Nu

En stor björk vid entrèn till Arnemarksgården sågades ner med motorsåg någon gång på småtimmarna natten eller morgonen till fredag i förra veckan. Vad värre är, det fällda trädet skadade delar av taket.

” ,,,Det ser för bedräövligt ut där. En helt meningslös gärning! De som sköter om gården är liksom vi mycket ledsna över detta. Har du sett eller hört något som kan kopplas till denna händelse tveka inte att ta kontakt med Renée Bergström Arnemarks Intresseförening eller ring Polisen i Piteå”, vädjar byborna på den egna Facebook-sidan Arnemark Just Nu.

Händelsen är polisanmäld.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.