Kent och Måns slog an tonen på festen

28 MAJ 2014
Skrivet av :
Kent Johansson, VD Älvsbyhus, inledde kvällen med samtal med Måns Zelmerlöw.

Kent Johansson, VD Älvsbyhus, inledde kvällen med samtal med Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw, Charlotte Pirelli, Harpo, Herreys, finska Maria Lund och norska Margaret Berger var några av stjärnorna som uppträdde under Älvsbyhus jubileumsfest den gångna helgen. 

– För oss känns det så bra att få bjuda och visa våra duktiga medarbetare uppskattning. Utan dem hade inte bolaget nått de framgångar vi gjort under så många år, berättar Kent Johansson, VD Älvsbyhus.

Fyra båtar med förväntansfulla deltagare körde genom en sommarvacker Stockholms Skärgård som visade sig från sin bästa sida denna lördag.

Fyra båtar med förväntansfulla deltagare körde genom en sommarvacker Stockholms Skärgård som visade sig från sin bästa sida denna lördag.

I år firar Älvsbyhus 70 år, bolaget bildades 1944 med snickeriverksamhet och har sedan 1960 tillverkat småhus. I dag är Älvsbyhus den största hustillverkaren i Sverige och har så varit under hela 2000-talet. Man har även verksamhet i Finland och Norge.

En av framgångsfaktorerna till Älvsbyhus utveckling är de medarbetare som finns i koncernen, idag uppgår antalet till ca 300 stycken. Många av dem trotjänare sedan många år och några av dem nya på sina poster med kunskap och erfarenheter från andra verksamheter. Den ultimata kombinationen för ett framgångsrikt lagarbete.

Samling utanför Artipelag, Värmdö.

Samling utanför Artipelag, Värmdö.

Älvsbyhus ledning genomförde en Jubileumsfest för samtliga anställda, veteraner och styrelse med respektive, i lördags, den 24 maj i Stockholm. Totalt deltog närmare 500 personer på festen, från alla tre länder. Samtliga fick transport, boende och festkvällen som en gåva från bolaget och som ett tack för det arbete och den entusiasm alla bidrar med. Veteranerna, som har en egen klubb inom Älvsbyhus, var en grupp deltagare som uppskattade initiativet mycket.

Artipelag serverade mat av hög kvalitet, med ett trevligt koncept ”bordsbuffé”

Artipelag serverade mat av hög kvalitet, med ett trevligt koncept ”bordsbuffé”

Festkvällen startade med en mycket vacker båttur genom Stockholms Skärgård till Värmdö och Artipelag, där middag och underhållning kunde avnjutas i vackert sommarväder. I programmet ingick bland annat Måns Zelmerlöw, Charlotte Pirelli, Harpo, Herreys, finska Maria Lund och norska Margaret Berger. Deltagarna strålade ikapp med stjärnorna och vädret.

Charlotte Pirelli, en av artisterna, underhöll och sjöng rakt in i allas hjärtan.

Charlotte Pirelli, en av artisterna, underhöll och sjöng rakt in i allas hjärtan.

– För oss känns det så bra att få bjuda och visa våra duktiga medarbetare uppskattning. Utan dem hade inte bolaget nått de framgångar vi gjort under så många år, berättar Kent Johansson, VD Älvsbyhus.

Rune Andersson, ordförande Älvsbyhus, avslutade med ett tacktal och summerade Älvsbyhus framgångar.

Rune Andersson, ordförande Älvsbyhus, avslutade med ett tacktal och summerade Älvsbyhus framgångar.

– Vi längtade efter denna fest mycket och såg verkligen fram emot helgen. Förväntningarna överträffades med råge, vi hade aldrig kunnat ana att den skulle vara så fylld av härliga upplevelser. Vilken härlig stämning det var! säger Anna Karlsson, en av medarbetarna som deltog tillsammans med sin make Tomas.

Se även artikel om festen här…

Själva middagen avnjöts i Artipelags stora sal, där det fanns rum för alla deltagare.

Själva middagen avnjöts i Artipelags stora sal, där det fanns rum för alla deltagare.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.