Emelies fyr-verkeri

28 MAJ 2014
Skrivet av :
Emelie Hjertberg fick jubla över fyra mål!

Emelie Hjertberg fick jubla över fyra mål!

Emelie Hjertberg gjorde samtliga fyra mål när Älvsbyns utvecklingslag vann över Öjebyn/Hemmingsmark med 4-2  (2-0).

– Fantastiskt skön vinst! tycker Gabriella Grahn, assisterande tränare.

Älvsbyns andralag kom med en ung trupp.

– Öjebyn/Hemmingsmark ställede upp med en trupp där deras yngsta spelare var lika gamla som våra äldsta i start elvan, berättar Gabriella på sin blogg…

Men det brydde sig inte Älvsbyn och Emelie Hjertberg om. Emelie hade stor show och gav sina äldre motståndare en lektion i konsten att göra mål. Redan i den 14 minuten gav hon ÄIF ledningen. Två minuter senare satte Emelie sitt andra mål för dagen.

Efter paus avgjorde hon tillställningen genom att näta i matchminut 56 och 62.

– Bra spel av samtliga tjejer och äntligen började saker sitta och tjejerna använde det vi tränat på på träningarna. Första halvlek är klart bättre än andra som blev lite passiv speciellt dom första minuterna innan vi var ”back on track” igen, tycker Gabriella.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.