Älvsby Lottakår firar 75 år

22 MAJ 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: Älvsby Lottakår (1939-2014), firar kommande helg sitt 75 år jubileum. Redan nu så bjuds det dock på en utställning på biblioteket, med diverse priser, pokaler, diplom, bilder, uniformer m.m. från dessa 75 år.
20140521_lotta75_030
Gunnel Nilsson Älvsbyn är eldsjälen bakom jubileumet och vidhåller att det är viktigt att fortsätta berätta om Sveriges frivilligorganisationer, som har stöttat det svenska samhället och som fortfarande har ett betydande ansvar även om det är under andra former idag.

Tag dig en titt på utställningen på biblioteket och Lottakårens utställning så får du en resa genom 75 år.

Älvsbyn Just Nu kommer att vara på plats och bevaka 75 år jubileumet i helgen.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.