Ren(t) sällskap på promenaden

22 APR 2014
Skrivet av :

På påskdagen var Linda och Tobias Forsell ute på en långpromenad mellan Älvsbyn och Nystrand (Broarna runt) när de fick ren(t) av sällskap.


När Linda och Tobias Forsell tog en långpromenad från Älvsbyn längs Lv 374 mot Nedre Tväråsel på påskdagen , så fick de helt plötsligt sällskap av en tam ren, som väldigt tydligt ville följa med på deras promenad.

Ända till bron i Nystrand var renen med som ett gott sällskap, men vid bron tog det slut. Så  Linda och Tobias fortsatte över bron och kunde när de kommit in i Nystrand höra hur den sprang över bron efteråt.

Någonstans kring Torgny Karlsson i Nystrand stannade sedan renen till, men från Nedre Tväråsel och till Nystrand var han ett trevligt sällskap som lockade många bilister längs vägen att le lite extra i vårsolen.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.