Inspirationen flödade

11 APR 2014
Skrivet av :

TV: På torsdagskvällen bjöd Kreativa Byar 2 in till en informations- och inspirationskväll på Hotell Storforsen.

20140227_kreativa_puff-460x180

Där fanns gäster som Jonas Jarlar från Arctic Falls och informerade om tillväxtmöjligheter inom biltestindustrin samt Hilding Holmkvist Pite Havsbad Group som berättade inspirerande om besöksnäringen lokalt, regionalt och nationellt. Samt på ett mycket inspirerande glatt och underhållande sätt bjöd på sitt eget liv som företagare till att i dag vara hotellkung med ett 10 tal hotell och andra lämpliga företag inom företagskostymen. – Jag har ju bara 7 årig folkskola ! Var Hildings inledande ord.

Bill Nilsson inledde kvällen med att berätta om Kreativa Byar 2 och det stockholmsbesök han genomfört under veckan där man bara pratade Kreativa Byar. Sedan tog Britt Hällestrand över och berättade om Kreativa Byar 2:s, nästa steg att ta in medlemmar från företag och privatpersoner i projektet. Hon fastnade också i den Vision 2030 som nu snart Kommunen fastställer och det som där radas upp som mycket nytt, spännande och integrerbar i Kreativa Byar.

Här nedan kan du känna av pulsen under kvällen i rörliga bilder i ett TV inslag.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.