Framgångar för Älvsby Tennisklubb

29 APR 2014
Skrivet av :

Det blev fortsatta framgångar för Älvsby Tennisklubb vid helgens tävling Gonattbollen i Piteå,  som den så lägligt heter då matcher pågår långt över midnatt.  Bland annat så deltog Joel och Jonas Lindbäck från Älvsby TK.


Joel spelade mycket bra och vann några jämna matcher och gick ändå fram till Semifinaler i båda Pojkar C och B klass men fick se sig slagen av högre rankade pojkar, en mycket bra helg för Joel alltså.

Jonas ställde upp i herrklasserna och gick till semifinal i Herrar A klass, där han efter en mycket jämn match mot 1:a seedade i turneringen ändå fick se sig slagen med ynka 2 poäng i sluttampen. Däremot i Herrar B klass så dominerade han hela klassen där han endast släppte 5 game ifrån sig totalt.

Nu börjar utetennisen och sommarens alla tävlingar är i antågande.

/Stefan Lindbäck

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.