486 gram gav seger till Lovisa i Muskusnappet

06 APR 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA och TV: Under söndagen genomfördes Muskusnappet på sedvanligt sätt, med strålande sol och en blöt hal is fick många att försiktigt söka sig ut på sjön för att prova på fiskelyckan, en del stannade upp på land för att fika eller äta nykokt palt i Muskus byastuga och delta i det avslutande lotteriet.

Under två timmar provade hundratalet fiskare på att få upp den största fisken under Muskusnappet men det var ingen jättefisk som blev den största. Lovisa Sandman fick en abborre på 486 gram och tog hem segern. Kurt-Lennart Berg hade något på, men det släppte under iskanten, men han var lika glad ändå.

Ovan kan ni se bilder och här nedan en litet TV inslag från Muskusnappet.

 

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.