Skidskyttecup i Älvsbyn

24 MAR 2014
Skrivet av :

UPPDATERAD, BILDEXTRA: På söndagen genomfördes Skidsyttecupen NorrCup3 i  Älvsbyn med regn och någon plusgrad i luften. Med 21 anmälda var det 16 deltagare som gick i mål fördelade på 10 klasser, som kämpade hårt vid Älvsby IF Skidskyttestadion läng Nygrensvägen. Den femte och sista tävlingen avgörs onsdagen den 9 april med Luleå Gutarens IF som arrangör.

Det var 21 startande anmäld trotts att denna Norrcup tävling krockade med en Sverigecupen tävling under samma dag. Men tävlingen var framflyttad en och en halv månad, då det var för kallt att tävla i början av februari.

Simon Granberg från ÄIF skidskytte sammanfattar tävlingen på följande sätt:

– Vi är som lokal klubb mycket stolta över att vi kunde genomföra tävlingen i dag, så att våra barn och ungdomar får möjlighet att tävla. Detta hoppas vi gör att våra egna medlemmar vill fortsätta att träna och tävla.

Resultat: Resultat_NorrCup_3_2014-03-23

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.