Pepparrotsbuggen

29 MAR 2014
Skrivet av :

UPPDATERAD: Vid Danstävling Pepparrotsbuggen i Bugg, Dubbelbugg, Lindy Hop, Rock n Roll och Boogie Woogie i St Illianshallen Enköping under lördagen, blev det ett antal fina segrar för Dansdraget från Älvsbyn.

ADD-460x180-460x180

Det blev fina framgångar för Dansdragets dansare i Enköping under lördagen.

I Bugg Junior B kom Linus Rönnebrand & Moa Johansson – (LBS/ÄDD) på 1:a Plats och William Wikström & Emmy Engström – (ÄDD) på 3:e plats.

I Boogie Woogie Junior B kom Linus Rönnebrand & Moa Johansson – (LBS/ÄDD) på 2:a plats.

Alla resultat här!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.