Nya Toner i kyrkan

16 MAR 2014
Skrivet av :

Under söndagskvällen anordnades ännu en musikgudstjänst i Älvsby kyrka. Denna gång var det älvsbykören Nya Toner som kom och underhöll. Kvällens uppträdande gick under namnet ”Sånger för sårade själar” och låtvalet var inspirerat av livet och allt vad det har att erbjuda, både positiva och negativa saker. Allt från sorg och svek till hopp och kärlek.

Musik i kyrkan 4

Nya Toner bjöd på allt från Beatles till Ted Gärdestad

Kvällens publik bestod utav ett 80-tal människor i alla åldrar som fick lyssna på låtar som Ted Gärdestads ”I den stora sorgens famn”, Beatles’ ”Let it be” och Björn Skiffs’ ”Håll mitt hjärta”.

Innan kören började sjunga delades det ut stenar och ljus. Stenarna kunde man fylla med något negativt som man ville bli av med. Ljuset tände man för någon i sin närhet som har gått bort eller har det tungt just nu.

TEXT & FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.