Kul afton i Kulturhuset, Vidsel

20 MAR 2014
Skrivet av :
Åsa Ivarsdotter.

Åsa Ivarsdotter.

Än ekar skratten mellan väggarna i Vidsels kulturhus efter torsdagskvällens föreställning med Åsa Ivarsdotter. Cirka 50 personer kom och tittade på hennes föreställning ”Personligt Persson”. Med sig hade Åsa som vanligt sin duktiga musiker Rickard Tjernlund.

023

Åsa blandade humor, sång och historier från hennes liv både privat och vad hon upplevt som komiker. Många skratt blev det. Inte minst när visor och skämt drogs på pitemålet. En mycket uppskattad kväll för vi som var där.

TEXT och FOTO: Karin Gunnarsson Lundberg

Affisch Åsa Ivarsdotter (2)

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.