Älvsbyns kommun sammanfattar kommunstyrelsen i rörliga bilder

12 MAR 2014
Skrivet av :

TV-Helena Ohlund utvaldIntresserad av vad som diskuterades under kommunstyrelsens senaste sammanträde?

I så fall är det bara att surfa in på Youtube.

Älvsbyns kommun förbättrar, med hjälp av ny teknik, tillgängligheten för medborgarna att på ett enkelt sätt följa den demokratiska processen. Senaste kommunstyrelsesammanträdet sammanfattas i ett filmklipp av kommunalrådet Helena Öhlund.

Filmen har gjorts av informationschefen Peter Lundberg.

Se klippet nedan:

)

Funkar inte ovanstående klicka här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.