Älvsbyns kommun sammanfattar kommunstyrelsen i rörliga bilder

12 MAR 2014
Skrivet av :

TV-Helena Ohlund utvaldIntresserad av vad som diskuterades under kommunstyrelsens senaste sammanträde?

I så fall är det bara att surfa in på Youtube.

Älvsbyns kommun förbättrar, med hjälp av ny teknik, tillgängligheten för medborgarna att på ett enkelt sätt följa den demokratiska processen. Senaste kommunstyrelsesammanträdet sammanfattas i ett filmklipp av kommunalrådet Helena Öhlund.

Filmen har gjorts av informationschefen Peter Lundberg.

Se klippet nedan:

)

Funkar inte ovanstående klicka här…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.