Munkskänkarna höll årsmöte

23 FEB 2014
Skrivet av :

Under lördagskvällen avhöll Munskänkarna i Älvsbyn sitt årsmöte med ett drygt tjugotal medlemmar på plats, med avslutande middag på Polar hotell.

20140222_muns_079

Bland annat Ove och Catharina Berggren vid bordet på Polar, vid Munskänkarna årsmöte.

Under årsmötet genomfördes de vanliga formalia som ingår i ett årsmöte och bland annat avtackades Tommy Berg för sitt arbete i valberedningen, nu när han flyttat till Skellefteå efter sin pensionering.

Lite fakta om Munskänkarna

Munskänkarna är Sveriges ledande organisation för vinprovning och vinutbildning med över 23 000 medlemmar. Här möts alla som är intresserade och som vill lära sig mer om vin. De arrangerar vinprovningar och håller vinkurser i olika kunskapsnivåer runt om i landet.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.