Lyckan kom och gick i Klöverträsk

08 FEB 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: En evig jakt på lycka startade upp årets upplaga av Klöverträskrevyns första akt av ”Lyckan kommer, lyckan går”, med Klöverträskamatörerna under helgen.

Är lyckan karriär, pengar och prylar eller kärlek, familj, hälsa, egen lägenhet, perfekt kropp, skönhet eller.. ? Några direkta sanningar kommer då inte fram under den första akten på en timme av årets revy men skratt och undertoner förgyller det hela.

Efter 24 år så har man arbetat in en revy som för året ligger på rätt nivå ”Lyckan kommer, lyckan går” där nästan allt är skrivet av revyns medlemmar, främst Sonya Thelin Nilsson och Anitha Thelin, fångar de små ytterligheterna på temat lycka.

Inget blir tråkigt under den första akten och man behöver inte vänta länge till första skrattet. Sen fortsätter det att ha en gemytlig lättsam nivå där dagens problem med lycka får en modern framtoning med bloggar, facebook, chattar m.m. .

Efter en enkel fika med servering fortsätter akt 2 med 12 nummer som alla ligger på en fantastiskt skön nivå, så det är som i fjol FAS-ligt roligt och lockar till många hjärtliga skratt.

Att sätta betyg i en femgradig skala ger då minst 4+ till ”Lyckan kommer, lyckan går”

2 timmar och 15 min med paus.

Medverkande:

Roland Christoffersson

Britt-Marie Engström

Ann-Li Eriksson

Ingela Johansson

Ingela Nilsson

Anna Påhlson

Anitha och Harry Thelin

Sonya Thelin Nilsson

Mats Ågren

Musik

Stig Boström
Mikael Christensson
LeifNyberg

Ljud och Ljus

Inge Nilsson

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.