Lanthandelns återuppståndelse närmar sig

Arne Nilsson ser fram emot att släppa in kunderna igen.

Vistträsk har sedan en tid varit utan livsmedelsbutik. Nu är det snart dags för nyöppning av lanthandeln! Under februari/mars beräknas livsmedelsavdelningen slå upp portarna! 

Nilssons bygg AB har köpt och renoverat fastigheten där tidigare butiken fanns. För att butiken ska få så bra start som möjligt, har man sammanställt en enkät. Den finns att hämta och fylla i inne i butiken, men går även att ladda ner och skriva ut för att fylla i hemma. Om du ska lämna den när butiken har stängt finns en blå postlåda vid entrén där du kan lägga dina svar.

Det finns också öppningar för ytterligare serviceverksamhet; skriv i enkäten till Nilssons och berätta vad du tycker är intressant att kunna göra; köpa frimärken, hämta paket, låna internet eller annat. Dina behov är viktiga.

ENKÄT FÖR NEDLADDNING

Läs mer om övertagandet av butiken (oktober 2013)

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.