Kupan utökar sina lokaler

22 FEB 2014
Skrivet av :

På måndag öppnar Röda Korsets secondhandbutik Kupan dörrarna till en större och uppfräschad möbelavdelning. – Vi ser en ökad försäljning på möbelavdelningen så vi har tagit bort en vägg för att rymma mer möbler, säger enhetsledaren Kurt Burström.

Ommålad och uppfräschad till en öppen ljus och trevlig lokal skall man möta den ökade behovet möbler. Det kommer in nya och fina saker varje dag till möbelavdelningen, porslinsavdelningen men även på klädavdelningen. Vissa dar så hinner det inte mer än in så är det sålt.

Under veckan 9 bjuds det på kaffe/te och kakor för att fira den större möbelavdelningen.

Kupan är öppen måndag, tisdag, torsdag, fredag 10,00-16,00

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.