Klass 5 ställer ut sina hjärtan på biblioteket

05 FEB 2014
Skrivet av :

I höstas besökte 68 elever i klass 5A, 5B och 5C på Parkskolan en utställning på biblioteket som gick under namnet Hemslöjden 130 år. Utställningen bestod utav nya och gamla föremål som kreativa norrbottningar har skapat. Bland utställningsföremålen fanns ett flertal hjärtan som var tillverkade av bland annat naturmaterial och sådant som vanligtvis klassas som skräp.

Hjärta 2

68 elever på Parkskolan blev inspirerade att anordna en egen utställning

Eleverna blev så pass inspirerade av dessa hjärtan att dom valde att göra en egen utställning, med just temat hjärta. Mellan vecka 2 och 5 har eleverna arbetat med hjärtprojektet under slöjdtimmarna. Och under måndagen var det dags att ställa ut sina alster på kommunbiblioteket.

Utställningen kommer att pågå enda fram till fredag vecka 7.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.