Fräck bilstöld

21 FEB 2014
Skrivet av :

Blåljus

Vid klockan 23 igår kväll stals en bil i Älvsbyn. Bilägaren såg tre män stjäla bilen från gårdsplanen och larmade polisen. De tre männen som körde omkring i bilen greps snabbt och misstänks nu för stöld. En av männen är också misstänkt för grov olovlig körning och rattfylleri.

Bilägaren larmade polisen som snabbt kunde gripa dom tre männen som körde omkring i bilen. Samtliga tre är misstänkta för stöld och en av männen är dessutom misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning. Två av männen är fortsatt anhållna, den tredje är frisläppt.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.