Vilt på vägarna

09 JAN 2014
Skrivet av :

Halka och vilda djur på vägarna är ingen bra kombination. Under sena kvällen och natten till torsdagen inträffade fem viltolyckor. Ytterligare sju under dagen. Två av dem i Älvsbyns kommun. Dessbättre rapporteras inga personskador i samband med olyckorna.

Sent på onsdagskvällen kolliderade en bil med två (!) älgar i närheten av Vitberget. På torsdagsmorgonen kördes en ren på i norra Tväråselet.

Övriga viltolyckor i länet inträffade i Pajala, Piteå Gällivare och Jokkmokks kommuner.

Flera viltolyckor rapporteras även i Västerbotten.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.