Mathias sexa i SM

20 JAN 2014
Skrivet av :
MAthias Johanson (Arkivbild). FOTO: STERLING NILSSON

MAthias Johanson (Arkivbild). FOTO: STERLING NILSSON

Mathias Johansson, Älvsbyns MS, tog sin främsta placering i SM när han på söndagen blev sexa. Tyvärr fick han en dålig start i finalen vilket förstörde hans chanser att slåss om medaljerna.

Ni var säkert många som följde tävlingen när den visades på SVT Play. Kampen om titeln Svensk mästare i skotercross ingick i SM-veckan som avgjordes i Umeå.

ÄMS största medaljhopp, Emil Öhman, blev tyvärr sjuk och kom aldrig till start. Då stod klubbens hopp till Mathias Johansson, Felix Gräsvik, Robert Granberg, Adam Öhman och Filip Öhman.

Mathias och Felix Gräsvik kvalade in direkt till finalen. Men för Felix del blev det tyvärr lasarettsbesök istället för final. Han fick känningar i ryggen och tvingades till en läkarundersökning.

Även Adam Öhman hade chans att nå finalen via det så kallade ”sista chansen-heatet”. Men Öhman räckte denna gång inte ända fram.

Kul emellertid för Mathias Johansson som fick chansen att tävla om medaljerna. Han ska ha all heder av sin insats. På hans Facebook-sida strömmar gratulationerna till den fina prestationen in.

Gratulera honom du med genom att klicka här…

Mathias Johansson.

Mathias Johansson.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.