Hög aktivitet på Älvsbyvärken

03 JAN 2014
Skrivet av :

Under torsdag och fredag har Älvsbygymnasterna bjudit in till jullovsläger för eliten bland Norr- och Västerbottens gymnasterna på lite högre nivå. 16 gymnaster och 6 tränare från Kiruna, Arvidsjaur, Älvsbyn och Umeå deltar.

Men redan till helgen fortsätter lägren på Älvsbyvärken, då Polcirkelgymnasterna från Jokkmokk är värdar för breddlägret under lördag/söndag.  Till detta är ett 50-tal gymnaster från Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Älvsbyn och Luleå redan anmälda.

Vid båda lägren är Vadim Dudin inhyrd från Stockholm som extra tränare.

Om Skribenten
Sterling är fotografen som axlat papparollen i gänget. Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd. Tillsammans med Tony grundare av sidan.