Garagebrand i Bodbäcken

18 JAN 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: Ett fristående garage vid Bodbäcken längs Rv 374 mot Piteå,ett par kilometer söder om Älvsbyn står i lågor, sedan 16 tiden på lördagseftermiddagen. Räddningstjänsten är på plats för att bekämpa branden. Brandbilar kör just nu skytteltrafik  till och från Älvsbyn för att fylla vatten, temperturen vid brandplatsen ligger på – 29 grader.

Trafikanter på väg till eller frän Älvsbyn uppmanas till försiktighet. Framkomligheten vid fastigheten är begränsad. en polispatrull dirigera trafiken. Enligt SOS Alarm är det ett fordon som först fattat eld. Det har utvecklats till en s k totalbrand.

Ingen person har fått några skador. Däremot finns det ett flertal veteranbilar i garaget. Vid 18 tiden brann det fortfarande.

 

Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.