Farväl 2013 – välkommen 2014

01 JAN 2014
Taggar : ,
Skrivet av :

Året har nått sitt slut. Efter 365 dagar lämnar 2013 över facklan till 2014. Vad det nya året har att erbjuda återstår att se. Men vad som är säkert är att Älvsbyn Just Nu kommer att finnas där för att berätta om det.

Ännu ett år har vi lagt bakom oss. Ännu en milstolpe har vi passerat på livets långa väg. 2013 har varit ett minnesvärt år. Både för oss på redaktionen, men även för er läsare.

Bland årets mest nämnvärda händelser hittar vi bland annat kungaparets besök i Älvsbyn, ungdomsarrangemanget 24 Älvsbyn, Skördefesten och mycket mycket mer. Men året har inte bara varit positivt. Bränder har härjat och ett flertal platser på byn råkade ut för vandalisering i början av september.

Men nu lägger vi det forna året bakom oss och blickar istället framåt. Nu börjar vi om på ny kula. Så från oss på Älvsbyn Just Nu önskar vi Er alla ett gott nytt år. Vi ses där ute, vi ses där det händer.

Lite bilder från kungabesöket då vi jobbade nära kyrkan (utflyttad redaktion) och hade korta vägar mellan händelse och upplägg på sidan. Vårt sätt att vara effektiva och snabba..

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.