Ett svammel i tre rätter

06 JAN 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: Ett svammel i tre rätter serverades med både slag under bältet och med minnesvärda händelser från året 2013.

Det var den lokala teatergruppen Äxter som på Trettondagsafton presenterade ett fullspäckat program med shower av olika art. Sankta Lucia, Renviskaren och Hälsoinspektören för att nämna några sketcher som publiken fick skratta till.

20140105_svammel_126

Storforsen Hotell serverade i sin tur en trerätters middag som inte gick av för hackor. Kallrökt lax till förrätt, oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och efterrätten bestod av chokladmousse med hallonsorbe på en bädd av krossade drömmar. 20140105_svammel_132

De dryga 200 matgästerna fick verkligen en smakfull afton.

Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.