Färgsprakande skyltsöndag i centrum

02 DEC 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: Tomtar, julgranar, vackert dekorerade skyltfönster, hembakat, brandbilar och ett färgsprakande fyrverkeri. Ja, det mesta var sig likt på Skyltsöndagen i Älvsbyn.

Som vanligt gick älvsbyborna man ur huse för att delta i aktiviteterna och titta på butikernas erbjudanden. Skyltsöndagen var också ett utmärkt tillfälle för många elever att stärka klasskassan. Ungdomarna sålde hembakat börd, knäck och julgranar. Intäkterna kommer att användas till klassresor med olika destinationer för respektive klass.
DSC_0752
Lions hade inte bara egen tomte utan bjöd även på värmande brasor denna kylslagna söndag,
DSC_0731
Traditionsenligt så fanns även räddningstjänsten på plats med sina brandbilar vilket fångade många barns uppmärksamhet. Tjejerna som deltar i den nya utbildningen på räddningstjänsten fanns också på plats för att dela ut information och dekaler för att påminna om faran med levande ljus.
Klockan 16 presenterades också årets luciakandidater i Älvsbyn.
Skyltsöndagen avslutades med ett färgsprakande fyrverkeri i Lomtjärnsparken med start klockan 18:00,
Se fler bilder från skyltsöndagen nedan:

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.