Nya SM-tävlingar för Älvsbyns MS

09 DEC 2013
Skrivet av :

skotercrossÄlvsbyn får fortsatt förtroende att arrangera SM-tävlingar i både skoter- och rallycross.

– Älvsbyns MS är en motorklubb på frammarsch som verkligen har bidragit till att sätta Älvsbyn på kartan för alla motorsportintresserade, skriver Jonas Östman i ett pressmeddelande.

Motorintresserade i Norrbotten och Västerbotten har alltså ett par riktiga höjdpunkter att se fram emot. Första tillställningen äger rum den 4-5 april och består i dubbla SM-tävlingar i skotercross.

– Det blir tredje året på rad som Älvsbyns MS får förtroendet att anordna den fartfyllda SM-Finalen i skotercross, konstaterar Jonas.

Ett hektiskt 2013 är i hamn är hamn för Älvsbyns MS. Men medlemmarna och styrelsen kan se fram mot ännu ett hektiskt år 2014.

 

Bild från den gångna sommarens SM-tävlingar. FOTO: STERLING NILSSON

Bild från den gångna sommarens SM-tävlingar. FOTO: STERLING NILSSON

Efter ett långt uppehåll med SM tävlingar i rallycross gjorde ju klubben, den gångna sommaren, stor succé genom att anordna dubbla SM tävlingar. Även i år får alltså Älvsbyns MS fortsatt förtroende attt arrangera en av deltävlingarna i rallycross SM.

Den 12 juli kommer Sveriges bästa förare upp till en av Sveriges absolut snabbaste och roligaste bana, Höghedenbanan i Älvsbyn, för att göra upp om åtråvärda SM poäng.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.