Nya SM-tävlingar för Älvsbyns MS

09 DEC 2013
Skrivet av :

skotercrossÄlvsbyn får fortsatt förtroende att arrangera SM-tävlingar i både skoter- och rallycross.

– Älvsbyns MS är en motorklubb på frammarsch som verkligen har bidragit till att sätta Älvsbyn på kartan för alla motorsportintresserade, skriver Jonas Östman i ett pressmeddelande.

Motorintresserade i Norrbotten och Västerbotten har alltså ett par riktiga höjdpunkter att se fram emot. Första tillställningen äger rum den 4-5 april och består i dubbla SM-tävlingar i skotercross.

– Det blir tredje året på rad som Älvsbyns MS får förtroendet att anordna den fartfyllda SM-Finalen i skotercross, konstaterar Jonas.

Ett hektiskt 2013 är i hamn är hamn för Älvsbyns MS. Men medlemmarna och styrelsen kan se fram mot ännu ett hektiskt år 2014.

 

Bild från den gångna sommarens SM-tävlingar. FOTO: STERLING NILSSON

Bild från den gångna sommarens SM-tävlingar. FOTO: STERLING NILSSON

Efter ett långt uppehåll med SM tävlingar i rallycross gjorde ju klubben, den gångna sommaren, stor succé genom att anordna dubbla SM tävlingar. Även i år får alltså Älvsbyns MS fortsatt förtroende attt arrangera en av deltävlingarna i rallycross SM.

Den 12 juli kommer Sveriges bästa förare upp till en av Sveriges absolut snabbaste och roligaste bana, Höghedenbanan i Älvsbyn, för att göra upp om åtråvärda SM poäng.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.