När juldags morgonen glimmade

25 DEC 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA:  När juldagen grydde så var det regn och plus fem grader ute, vägen till kyrkan och julottan var mest en väg kantad av halka och slask, efter nattens rikliga snöfall med regn och plusgrader.

Väl inne i kyrkan så fick den något fåtaliga skaran av besökare (ca 50 pers) ändå möta en julotta helt likt alla tidigare år. Under ledning Yvonne Nordqvist och Älvsby kyrkokör ledd av Kerstin Hansson genomfördes julottan under temat ”När Juldagsmorgon Glimmar”, med härlig psalm- och, körsång samt en predikan.

Där kanske det som mest glimmade denna juldagsmorgon var de oranga ljusen på traktorer och plogbilar utanför kyrkan.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.