Motion om Stipendium för unga ledare

23 DEC 2013
Skrivet av :

Rikard Granström Folkpartiet Älvsbyliberalerna har den 25 november lämnat in en motion till kommunfullmäktige om Stipendium för unga ledare i Älvsbyn. Något som kanske skall stärka Civilsamhällets ledare på orten.

fp-loggaÄlvsbyn har en lång och stark tradition av engagerade och ansvarstagande människor som tillsammans arbetar för att uppnå individuell och kollektiv utveckling av människor. Föreningar, studieförbund, kyrka, hembygdsföreningar och välgörenhetsorganisationer är exempel på vad som  konstituerar civilsamhället. Civilsamhället är samhällets tredje ben näst intill näringsliv och offentlig sektor.

Läs här Rikard Granström:s Motion stipendium för unga ledare i Älvsbyn

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.