Misströsta ej det blir extraföreställning

02 DEC 2013
Skrivet av :

Julkonserten med Daniel Engman & gästartist Sanna Martin Lördag den 7 dec kl 19 på Forum blev slutsåld under förra veckan, men nu meddelar Daniel att han lyckats hitta en tid för en extraföreställning samma dag.

20131202_daniel_01

En extraföreställning av  Julkonserten med Daniel Engman & gästartist Sanna Martin kommer att genomföras lördag 7/12 kl. 1530 och biljetterna för detta börjar säljas idag (måndag) den 2 dec på COOP i Älvsbyn ( Info disken ) under eftermiddagen.

De första 249 platserna var slut redan i början av förra veckan och nu ges lika många möjlighet att lyssna till Julkonserten med Daniel Engman & gästartisten Sanna Martin något tidigare samma dag.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.