Jonas och Amanda segrade i Gällivare

09 DEC 2013
Skrivet av :
Jonas Lindbäck Älvsby TK och Amanda Berglund Piteå TK segrade i herr respektive damklass.

Jonas Lindbäck Älvsby TK och Amanda Berglund Piteå TK segrade i herr respektive damklass.

I helgen som var spelades den trevliga tennistävlingen Tallbackaserven i Gällivare.
Jonas Lindbäck Älvsby TK och Amanda Berglund Piteå TK segrade i herr respektive damklass. Jonas knep även segern i P16 klassen och Amanda vann även i damdubbeln tillsammans med Nikita Such Piteå TK. Jonas var klart yngste deltagaren i herrklassen men spelade klokt och behärskat för att manövrera ut de äldre deltagarna.

Joel Lindbäck Älvsby TK.

Joel Lindbäck Älvsby TK.

Joel Lindbäck Älvsby TK gjorde verkligen stora framsteg i under turneringen och gick ändå fram till final i Pojkar 14 klassen där han dock blev besegrad av Benjamin Larsson Luleå TK i en spännande match. Tävlingen samlade dryga 40 deltagare för en hel helg med tennisspel, en mycket trevlig tävling i Gällivares varma tennishall medans vädret ute var bistrare med dryga -30 grader kallt.  Denna tävling avslutade säsongen 2013 i Norra Norrland, så nya tag i Januari för alla tennisintresserade.

TEXT OCH FOTO: STEFAN LINDBÄCK

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.