Duktiga hockeydomaren Gabriella nyligen hemkommen från uppdrag i Tyskland

13 DEC 2013
Skrivet av :
Gabriella Grahn. FOTO: privat.

Gabriella Grahn. FOTO: privat.

Gabriella Gran, Älvsbyn, representerade den svenska domarkåren under European Women Champions Cup i Bad Tölz, Tyskland, den 6-8 december.

”Det har verkligen varit en trevlig liten tripp”, skriver Gabriella i sin blogg och där hittar du också en massa bilder från ishallen, matcherna och staden.

Hon är nöjd över alla nyvunna erfarenheter. Åndå börjar Gabriella vara en ishockeydomare med bred internationell rutin. Hon har dömt flera stora turneringar och matcher på kontinenten. Här hemma i Sverige har hon varit rättskipare vid de två senaste SM-finalerna i damernas riksserie.

I oktober förra året fick hon förtroendet att döma i kvalturneringen till OS, Grupp G, för ishockeydamer som avgjordes i Barcelona.

”I ishallen var allt som det brukar. Men utanför möttes spelare, ledare och domare av värme, solsken, palmer och ett sjudande folkliv. Ishockey behöver inte alltid förknippas med vinter och kyla”, skrev Gabriella om den upplevelsen.

Genom att klicka här kan du läsa Gabriellas egna ord och se bilder från den upplevelserika resan…

Och som sagt, följ gärna hennes blogg. Du hittar den även  vänsterspalten på vår startsida.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.