Älvsbyns mest upprymda julgåva

18 DEC 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: På onsdagseftermiddagen träffades sex av Älvsby Lions Club medlemmar utanför ICA Supermaket för att hämta 41 st Julkorgar, som senare delades ut till de som blivit änkor/änklingar under året inom Älvsbyn.

20131218_korgar_011

På bilden ser vi från vänster Margareta Nilsson , Bo Johansson, Sara Risberg, Alf Granlund, Åsa Westerlund och Kjell Nilsson

Att kunna ge något som både glädjer mottagaren och den som är givare är ju något alla vill under julen. Men att ge något utöver det vanliga till någon som under året tappat sin livspartner ger en stor upprymdhet för en själv som givare när man själv känner vad gåvan betyder för mottagaren, säger Kjell Nilsson.

Av de korgar som Lions Club medlemmarna i Älvsbyn på onsdagen delade ut gick fyrtio till änkor/änklingar samt en till barn som förlorat båda sina föräldrar under samma år, runt hela kommunen. Insamlingen till denna årliga glädjestund för Älvsby Lions sker i samband med skyltsöndag och Älvsbyns Luciakröningen årligen.

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.