Älvsbyn gamla stjärnor exploderade som supernovor i sista perioden

27 DEC 2013
Skrivet av :
Matchen mellan Älvsbyn Stars och ÄIF Hockey blev en folkfedst.

Matchen mellan Älvsbyn Stars och ÄIF Hockey blev en folkfedst.

BILDEXTRA: Det gnistrar fortfarande om Älvsbyns gamla stjärnor i ishockey. Veteranerna visade att gammal är äldst när dagens unga ÄIF Hockey stod för motståndet i en trevlig mellandagsunderhållning. Älvsbyn Stars vann med 9-4. (2-1, 0-1, 7-2) inför drygt 200 betalande åskådare i Älvåkra Ishall.

20131227_aifvsstar_136

Gamla stjärngänget exploderade likt en supernova i den sista perioden och gjorde hela sju mål. Tydligen är fysiken bland gubbarna god.

Linus Öhlund, domare, isens stora stjärna.

Linus Öhlund, domare, isens stora stjärna.

Och även om det var en vänskaplig kamp så hade det inte tummats på dömandet som höll bästa klass. Isens kanske största nuvarande stjärna med älvsbyanknytning var nämligen klädd i svart-vit-randig tröja och med visselpipa i munnen. Han heter Linus Öhlund och dömer till vardags i SHL.

Bäste spelaren, Jens Hardegård.

Bäste spelaren, Jens Hardegård.

Bäste spelare på plan var Jens Hardegård.

Målskyttar ÄIF Hockey: Johan Grönlund, Emil Bergman, Mikael Risberg och Erik Öhlund.

Målskyttar Älvsbyns Stars: Anton Öberg 2, Johan Granberg, J0n Larsson, John Sundman, Johan Rahkola, Jim Andersson, PAtric Jonsson och Micke Wäälivaara.

FOTO: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.